Teksten

Naast mijn werkzaamheden als interim-communicatieadviseur schrijf ik regelmatig teksten voor diverse organisaties. Mijn teksten zijn doelgroepgericht en (doel)treffend. Voor grotere schrijfprojecten verzorg ik ook graag de projectcoördinatie, bijvoorbeeld voor aanbestedingen en jaarverslagen.

Zakelijke teksten. Uw bedrijf heeft een tekst of een grotere tekstproductie nodig en u wilt het schrijfwerk (en de productie) uit handen geven. Ik verzorg het graag en goed, binnen de afgesproken planning en het budget.

Ghost- en speechwriting. U heeft volop inspiratie voor uw boek, artikel of blog, maar het ontbreekt u aan tijd om het op papier te zetten. Of u moet een speech houden, maar vindt het moeilijk een verhaal te fabriceren dat uw toehoorders zal boeien. Ik zorg ervoor dat u voor de dag kunt komen.

(Eind)redactie. Zoekt u tijdelijk (eind)redactionele versterking of vervanging? Ik beschik over veel ervaring op het gebied van redactie en eindredactie van interne en customer media.

Coaching/schrijfbegeleiding. U bent niet tevreden over uw tekst(en). Op uw papier staat alles wat u kwijt wilt, maar uw verhaal mist overtuigingskracht of is te ingewikkeld. Ik geef u graag concrete tips en adviezen om uw tekst(en) te verbeteren. Eenmalig of in een aantal sessies, persoonlijk of via e-mail.

Social media. Schrijven voor Twitter, Facebook en andere social media is een vak apart. Deze teksten staan niet op zichzelf, maar maken deel uit van een informatieweb waarin allerlei bronnen samenkomen. Hulp of advies nodig? @andreawillemse helpt u graag!