Opleiding en ervaring

Na het afronden van mijn universitaire studie Algemene Letteren (Nederlandse taalbeheersing) startte ik in 1997 in het communicatievak. Vanaf 2007 ben ik werkzaam als zelfstandig (interim-)communicatieadviseur vanuit mijn bedrijf Compilar.

In de loop der jaren ben ik actief geweest in vrijwel alle disciplines van het communicatievak. Daarnaast schrijf ik teksten voor diverse organisaties. Mijn ervaring ligt vooral in de zakelijke dienstverlening en bij de overheid, maar ook in andere branches en sectoren werk ik me snel in.

Ik hecht er veel waarde aan om mijn kennis en ervaring aan te vullen met nieuwe inzichten. Bijvoorbeeld op het gebied van social media, psychologie en veranderkunde. Daarom volg ik regelmatig cursussen, onder andere via Logeion (beroepsvereniging voor communicatieprofessionals), en lees ik veel. Voor Logeion schrijf ik recensies van vakliteratuur.

Zakelijkheden

Ik woon en werk in de Randstad. Het tarief is afhankelijk van de aard en duur van de opdracht. Ik ben in het bezit van een geldige VAR-verklaring (WUO).

Diverse opdrachtgevers zijn bereid als referent op te treden.

Referenties of mijn volledige cv ontvangen? Stuur mij dan een e-mail. U kunt ook mijn LinkedIn-pagina bekijken.